Internet Strategie: Uw sleutel tot online succes!

Een goede internet strategie zou een integraal onderdeel van uw bedrijfsstrategie moeten zijn. Onze ervaring is dat veel ondernemers wel “iets” meer willen met het internet, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. RTM Business helpt u met het helder krijgen van de juiste stappen naar een succesvolle internetstrategie.

Beginnen met een internet strategie

Bij een succesvolle internet strategie is stap 1: ‘Wat en wie?’. Wie wilt u bereiken? Weet u wat de huidige website doet? Komen er genoeg bezoekers op af? Maar nog veel belangrijker: worden deze bezoekers ook klant? Gaan uw bezoekers ook over tot conversie?

Samen bepalen we hoe we elke doelgroep gaan bedienen. Ook bepalen we op welke vragen zij antwoord zoeken. We creëren meetbare doelstellingen en bewaken de voortgang door de goede statistieken te evalueren. Met deze gegevens kunnen we bijsturen, verbeteren en werken aan een steeds betere beleving van de bezoeker. Dit kan uiteindelijk weer leiden tot meer conversie.

Internet strategie

Ook succesvol worden op het internet?

Zorg voor een duidelijke internet strategie. Denk na over de doelen en stel daarbij uw (mogelijke) klanten centraal. Wat willen zij zien of lezen op uw website. 93% van de zoektochten in het bedrijfsleven beginnen met een zoekopdracht in een zoekmachine. Als er daarvan een aantal bij u uitkomt, levert dat extra omzet op.

Wij helpen u om de juiste stappen te zetten en geven advies betreft de korte en lange termijn. Bel ons voor een eerste kop koffie! Dan zult u ervaren dat we ruime kennis hebben door jarenlange ervaring in het winstgevend maken van websites en dat wij de partij zijn om u te helpen met een succesvolle internet strategie.