Onze klanten

Beter vindbaar!

RTM Business heeft onze website vindbaar gemaakt in binnen- en buitenland. Inmiddels is het bedrijf alweer een jaar een vaste waarde als zelfstandige binnen ons team. De specialisten weten steeds op basis van de laatste Google aanwijzingen onze vindbaarheid verder te optimaliseren. Ze communiceren helder en houden zich altijd aan hun afspraken. Klasse!

– Bart Huijbregts

Zichtbaar op eerste pagina Google

RTM Business heeft mij en mijn bedrijf Obsafe beveiliging getoond wat de kracht van website optimalisatie, SEO, is. Op voor mijn bedrijf van toepassing zijnde zoektermen ben ik nu zelfs zichtbaar op de eerste pagina van Google. Ze schetsen vooraf een duidelijk pad hoe je hier kunt komen. Het is een traject wat je samen doorloopt. Heb je een website maar deze wordt niet gevonden door potentiële klanten? Vraag hulp van RTM Business!

– Harry Velthoven

Kundig en gespecialiseerd

Toen ik RTM Business ontdekte was ik, net als bij elke internet guru, een beetje terughoudend totdat ik zag wat dit bedrijf kon! Ik durf dus ook met een gerust hart RTM Business aan te bevelen om uw SEO te doen. RTM Business is niet alleen een kundig en gespecialiseerd bedrijf maar heeft zeker ook warme en hartelijke mensen.

– Seryljo van Ierlant

Eerlijk advies en hart voor de zaak

RTM Business verzorgt sinds een jaar de websiteoptimalisatie met betrekking tot de vindbaarheid. Sinds een half jaar zijn wij aan het bouwen voor de site van www.neemgeenrisico.nl. Persoonlijk wil ik deze uitbouwen naar een site waar de ondernemer direct online een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan aanvragen en afsluiten volgens de beste voorwaarden die er in Nederland te verkrijgen zijn. Dit geheel volgens het principe Straight to proces. In overleg met RTM Business besloten hier niet verder mee te gaan. De opzet en mijn gedachtegang zijn goed, echter de marketinginspanning ten opzichte van het aantal mogelijke “kliks” zijn te hoog.
Vooralsnog is het beter de natuurlijke aangroei van bezoekers door het plaatsen van content voort te zetten en in door het uitgeven van een minimaal budget, de site als ondersteuning van mijn bedrijf Progrezz voort te zetten.

RTM Business ik wil jullie bedanken voor jullie eerlijke advies en dat jullie niet alleen naar de eigen verdiensten kijken, maar dat jullie hart hebben voor de zaak.

– Adriaan Beirnaert

batenburg lyceo
studytrack astrazeneca seher
pellikaan nuplex nuffic
woonbron kwf kpn
Hoogendoorn granfood gemeente_den_haag
energievizier Dinkgreve dhl
breko sparkx_267x150 zijerveld
2c4  Upsell  trespa
juuni kastenstudiozeeland limitfotografie
herangtunet globalistics elisense
deltanetworks bullsisters vanderende
totaalbouwzeeland tijbelgium shuifwandgigant
salonjeanette progrezz peterhoutman
nocorners nandora marcwoods
  aok steketee  smallsteps_250x150