Internet Strategie Bepalen

Uw internet strategie bepalen moet een integraal onderdeel van uw bedrijfsstrategie zijn. Onze ervaring is dat veel ondernemers meer willen met het internet, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. RTM Business helpt u met het helder krijgen van de juiste stappen naar een internet strategie zodat uw website echt gaat bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf.

Een strategie bepalen is stap 1. Wat en vooral wie wilt u bereiken en wat wilt u dat ze op uw website doen? Weet u wat de huidige website oplevert? Zijn er genoeg bezoekers en worden deze bezoekers ook klant? Uit recente onderzoeken is gebleken dat het verhogen van conversiepercentage met een internet strategie voor aanzienlijke stijging in de omzet zorgt.

Doelgroepen

Hoe ervaart uw (mogelijke) klant uw website? Laten we kijken naar die klanten en bepalen in welke doelgroepen we ze onder kunnen verdelen. Samen bepalen we hoe we elke doelgroep bedienen met welke type website. Welk type past bij welke doelgroep en welke vragen hebben zij. We maken meetbare doelstellingen en verwachtingen die we gaan bewaken met goede statistieken. Met deze gegevens kunnen we bijsturen, verbeteren en werken aan een verbeterende beleving.

Denk goed na over de gestelde doelen. Stel daarbij uw (mogelijke) klanten centraal. Wat willen zij zien of lezen op uw website. Wij helpen u om de juiste stappen te zetten en geven advies over wat er op korte en lange termijn in uw strategie past. Bel ons voor een kop koffie en u zult ervaren dat we ruime kennis hebben in het winstgevend maken van websites.

RTM Business; betrouwbare mensen die samen met u uw internet strategie bepalen.