Zoek je een dynamische rol waarin je jouw passie voor content en marketing kwijt kunt? Wij zijn op zoek naar een creatieve en gedreven Content Marketeer om ons team te versterken. Samen zullen we onze online aanwezigheid naar nieuwe hoogtes tillen en onze groeidoelstellingen realiseren!

 

Bedrijfsinformatie

Spring aan boord bij RTM Business, jouw ticket naar een wereld vol innovatie! Bij RTM Business vloeien creativiteit en technologie samen om online meesterwerken te creëren. RTM Business biedt een totaalpakket aan haar klanten door de specialistische kennis op het gebied van zowel Online Marketing als Websites/shops en backoffices. Wij leveren hoge kwaliteit advies en realiseren webapplicaties, portals en backoffices om online succes te realiseren op internet. Wij adviseren over hoe websites beter gevonden worden, hoe je de website bezoeker raakt en in beweging brengt zodat ze doen wat we willen dat ze doen; klant worden. De mensen achter onze organisatie beschikken over een rijke ervaring die in tientallen jaren is opgebouwd in alle facetten van zakendoen op of via het web. Zij hebben vele ondernemingen en organisaties geholpen met het halen van doelen rond bezoekers, omzet en kostenbesparingen door websites en applicaties zo in te richten dat ze serieus bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. En nu? Nu zijn we op zoek naar een getalenteerde Content Marketeer om ons team te versterken.

Functie omschrijving

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het creëren, optimaliseren en verspreiden van content die onze online zichtbaarheid vergroot en ons publiek op een betekenisvolle manier betrekt. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat zich richt op het behalen van uitstekende resultaten voor onze klanten. Als Content Marketeer bij RTM Business speel je een sleutelrol in onze digitale uitstraling. Je belangrijkste taken omvatten:

 • Creëren van SEO-geoptimaliseerde content.
 • Ontwikkelen van visuele content, inclusief foto’s en video’s, voor marketingcampagnes.
 • Ontwerpen van grafische content die onze merkidentiteit ondersteunt.
 • Beheren van content via het WordPress CMS.
 • Toepassen van technologieën zoals ChatGPT om onze contentstrategieën te verrijken.
 • Het analyseren van de prestaties van content en het gebruik van gegevens om inzichten te verkrijgen en de contentstrategie continu te verbeteren.

Functie eisen

Je hebt een passie voor contentcreatie en digitale marketing, met relevante ervaring. Je bent enthousiast om in een dynamisch bedrijf te werken en actief bij te dragen aan onze groei met innovatieve ideeën. Belangrijk is je leergierige instelling; in de snel veranderende digitale wereld blijf je graag op de hoogte van de laatste trends. Creativiteit, proactiviteit, en een continue drang naar kennisontwikkeling kenmerken jou als ideale kandidaat.

Arbeidsvoorwaarden

Zet je carrière in de versnelling als Content Marketeer bij ons! Ontdek de kans om bij te dragen aan het succes van diverse e-commerce projecten, geniet van een competitief salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, en grijp de mogelijkheid voor professionele ontwikkeling binnen een groeiende organisatie. Bij ons vind je een dynamisch en ondersteunend team, plus een wekelijkse borrelmiddag om het weekend goed in te luiden.

Profiel

Jij bent creatief, technisch onderlegd en hebt een passie voor alles wat met content te maken heeft. Je brengt mee:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Ervaring met het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten en een scherp oog voor detail.
 • Vaardigheden in grafische vormgeving.
 • Kennis van WordPress.
 • Technische affiniteit en het vermogen om nieuwe tools snel eigen te maken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands (C1) als Engels.
 • Een ondernemende, zelfstandige, enthousiaste, en initiatiefrijke houding.

Solliciteren

Ben jij de enthousiaste content marketeer die we zoeken? Stuur dan een e-mail met een motivatiebrief en cv naar info@rtmbusiness.nl.