YourSoft

Klantcase

“In maart 2021 besloten wij om onze website opnieuw te laten ontwikkelen en ons via Social Media te gaan presenteren. Via Google kwamen wij terecht bij RTM Business te Rotterdam. De eerste afspraak met Paul Vrijenhoek en Marieke Luider was snel gemaakt waarbij het ons bij de eerste kennismaking gelijk opviel dat ze zich goed hadden voorbereid en zelfs met de eerste ideeën kwamen”.
Video: YourSoft Bedrijfssoftware

We willen graag een nieuwe website die aansluit bij het bedrijf dat YourSoft inmiddels geworden is. Het mag een modernere look krijgen, maar wel de kennis en kwaliteit uitstralen die we al jaren aan onze klanten leveren.

Ab Troost (Eigenaar YourSoft)

Activiteiten

Nieuwe website
Nieuwe huisstijl
Inrichten metingen
Zoekwoorden onderzoek
Social media beheer
SEO optimalisatie

Email footer
Content aanlevering (partnerpagina)

Categorieën

Web Design
Branding
SEO
Social Media

Uw online mogelijkheden bespreken?

De snelste groeier in transport

Zoveel mogelijk bedrijven op een persoonlijke manier helpen met onze software, dat is de missie van YourSoft. Dit lukt aardig als snelste groeier in de transportbranche. YourSoft luistert naar haar klanten en dat is de sleutel tot succes : “We veroveren de komende jaren de markt door naar onze klanten en stakeholders te blijven luisteren.

We maakten kennis met Ab en Louis bij YourSoft in Zwijndrecht en wisten direct dat deze opdracht bij ons zou passen. Het technische bedrijf werkt al meer dan 15 jaar aan bedrijfsspecifieke software, met in het specifiek de transportbranche. Deze technische kennis was direct merkbaar, maar de website was achter gebleven. “We horen steeds vaker van klanten dat onze website niet meer past bij de kwaliteit die we leveren” vertelde Ab. We zijn in gesprek gegaan over de wensen van de nieuwe website en hebben op basis van de kernwaarden die belangrijk zijn voor YourSoft een nieuwe website ontwikkeld.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden voor www.yoursoft.nl heeft het team van YourSoft RTM Business ook gevraagd om een redesign van het logo te realiseren. Vervolgens hebben we ook projecten gerealiseerd voor e-mail banners, e-mail campagnes en partner pagina’s.

Na het bouwen van de website zijn we verder gegaan met de online marketing werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van nieuwe artikelen, het realiseren van een kennisbank en andere SEO optimalisatie. Daarnaast mogen we het social media beheer van YourSoft verzorgen. Al met al een gave samenwerking en een leuke klik met het YourSoft team. 

Meten is weten

YourSoft verzamelde eerder nog geen gegevens van website bezoekers. We hebben metingen & filters ingericht met Google Analytics, Search Console & Google Tag Manager. Daarnaast hebben we social media geïntegreerd. Deze meet gegevens kunnen vervolgens worden ingezet voor analyse en gerichte acties.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vervolgens hebben we diverse marketing middelen ingezet om ervoor te zorgen dat YourSoft beter vindbaar werd en de zichtbaarheid bij de doelgroep verhoogd.

Uitstraling website

Het design van de website werd al langere tijd gebruikt en was niet meer up-to-date met de huidige tijd en de groei van het bedrijf. Daarom hebben we de uitstraling van deze WordPress website up to date gebracht op basis van de kernwaarden van het bedrijf en de doelgroepen. Een responsive design mag natuurlijk ook niet missen.

Technisch

Onze programmeurs hebben aan de frontend en backend wat maatwerk toegepast om aan alle wensen van YourSoft te voldoen. Daarnaast zorgen zij natuurlijk voor een snelle en technische website met SSL certificaat. Bovendien is de technische SEO op orde gemaakt.

de resultaten na 1 jaar:

Paginaweergaven

Plaatsen binnen de top 10 ranking

Zoekwoorden

Vertoningen

  • groei Linkedin (paginaweergaven) – 972%
  • groei Linkedin (unieke bezoekers) – 2350%
  • Gemiddeld CTR (Click through ratio) – 1,1%

Ons doel is nu al bereikt !  Veel nieuwe klanten via onze Website uitingen en via onze Social Media acties. Onze bekendheid neemt hand over hand toe.

 Wij kunnen RTM Business van harte aanbevelen en spreken onze waardering uit voor de professie van onze contactpersoon Marieke Luider.

Ab Troost

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

E-mail: marieke@rtmbusiness.nl 

Telefoon:  030 7400 200

Bent u benieuwd naar wat RTM Business specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende eerste afspraak aan, om zo gezamenlijk tot een plan te komen.

Marieke Luider Online Marketeer, RTM Business