Meer klanten halen uit internet

Het online marketing bureau in Rotterdam dat jouw bedrijf laat groeien

RTM Business is hét online marketing bureau in de omgeving Rotterdam. Met ons team van online marketing specialisten, data analisten en full stack programmeurs werken we graag samen om jouw bedrijf succesvol te maken in de digitale wereld. Of het nu gaat om het verhogen van online zichtbaarheid, het genereren van leads of het verhogen van de omzet, wij zijn hier om samen jouw doelstellingen te bereiken.

Onze dienstenKennismaken

★★★★★

“RTM Business heeft een overzichtelijke nieuwe website voor ons gerealiseerd waar we erg tevreden over zijn. Ze begrijpen precies wat wij verwachten en pakken nieuwe taken snel op. ”

Susan Groeneveld

Oprichter, Beauty Best

Online marketing in Rotterdam en ver daarbuiten

Rotterdam, bekend om zijn imposante haven, futuristische architectuur en… wat was dat andere ding… oh ja, voortreffelijke online marketing! Precies! Ons online marketing bureau is gevestigd in de iconische Van Nelle Fabriek, een plek die net zo innovatief en vooruitstrevend is als onze digitale strategieën.

In Rotterdam kennen we de kunst van ‘niet lullen maar poetsen’. Net zoals de drukke havenarbeiders die continu bezig zijn om de grootste schepen ter wereld te laden en te lossen, zijn we bij RTM Business niet bang om onze handen vuil te maken en de klus te klaren.

Je zult geen Rotterdammer vinden zonder grootse plannen, en wij zijn geen uitzondering. We zetten die kenmerkende Rotterdamse ambitie en doorzettingsvermogen in wanneer we werken aan onze ‘online marketing Rotterdam’ strategieën.

We zeggen altijd, als je de digitale storm van Rotterdam kunt trotseren, dan kun je de hele digitale wereld aan. Wij zijn er om je het roer van je digitale schip in handen te geven, en te zorgen dat je de online wind in de zeilen krijgt. Voor je het weet, vaar je op het wereldwijde web met de snelheid van een volgeladen vrachtschip op de Maas!

Dus, klaar om de ongeëvenaarde Rotterdamse aanpak van online marketing te ervaren? Laten we dan de rest van Nederland laten zien hoe het écht moet!

Onze werkwijze

1. Nulmeting en analyse

Voordat we aan de slag gaan met onze online marketingstrategie, voeren we eerst een grondige analyse uit om je huidige positie en prestaties in kaart te brengen. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die bouwen op wat al succesvol is en gebieden identificeren die verbetering nodig hebben.

2. Testen van de klantreis

We geloven in het creëren van een uitzonderlijke gebruikerservaring (UX) en klantreis. Onze technische specialisten zorgen ervoor dat je website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook soepel functioneert, waardoor potentiële klanten betrokken blijven en minder snel afhaken.

3. Implementatie van de Strategie

De volgende stap is de uitvoering van de op maat gemaakte marketingstrategie. We vormen een team van specialisten die nauwgezet werken aan de kanalen die onderdeel zijn van de strategie, zodat je bedrijf zich op het juiste pad bevindt om de gestelde doelen te bereiken.

4. Monitoring

We hechten grote waarde aan data-driven werken. Daarom monitoren we continu de resultaten en passen we onze strategieën aan op basis van de verzamelde gegevens. We geloven in volledige transparantie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en de resultaten.

50+ klanten gingen je al voor.

Een greep uit onze specialismen

E-mail Marketing

Benader uw (potentiële) klanten via e-mail

Social Media

Beheer van online interactie op verschillende netwerken

SEO

Word beter gevonden & scoor hoge posities in zoekmachines

SEA

Google Ads, Display en Shopping advertenties

RTM business biedt een tal diensten aan. Wij kunnen jouw bedrijf helpen met het opstellen van een internetstrategie, het ontwerpen en bouwen van een website, website optimalisatie, SEO, SEA, e-mail marketing, social media en online content creatie. Op basis van verschillende analyses naar de huidige online vindbaarheid van jouw bedrijf, het zoekgedrag van jouw doelgroep en de online activiteiten van jouw concurrentie maakt een online marketing bureau een plan voor jouw bedrijf om jouw online doelen te behalen. 

Aangezien de doelen per bedrijf verschillen, zal er ook per bedrijf gefocust worden op andere online marketing diensten. Een voorbeeld zou kunnen zijn dat er een maandelijkse social media contentkalender wordt opgesteld, er verschillende social media ads worden gecreëerd en ingezet en de website en landingspagina’s worden geoptimaliseerd. 

Laat u inspireren door onze klanten

Bekijk hier de verhalen van onze klanten en de strategie die wij hebben gebruikt om hen te helpen.

Beauty Best

Ontdek hoe RTM Business beauty salon Beauty Best heeft geholpen met een moderne website en een compleet nieuwe webshop, meer online bezoekers en hogere positie in Google.

YourSoft

Ontdek hoe RTM Business YourSoft heeft geholpen om hun online aanwezigheid te transformeren. Van een nieuwe website en logo tot e-mailcampagnes en social media beheer.

Verbind, Groei en Bereik Online Succes

Bij RTM Business, jouw toegewijde online marketing bureau in Rotterdam, willen we jouw online succes vergroten door effectieve verbindingen te leggen tussen klanten, medewerkers, organisaties en systemen. Ons team van online marketeers en full stack developers staat klaar om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw online doelen. Met behulp van geavanceerde cloud applicaties en strategieën helpen we je om meer websitebezoekers te genereren, jouw webshopverkopen te laten stijgen en nog veel meer. Samen sturen we op tijd, kwaliteit, scope en budget. Ben je nieuwsgierig naar wat we al hebben bereikt voor onze klanten?

Ontdek de Kracht van het Online Marketing Bureau in Rotterdam

Maar wat houdt een online marketing bureau in Rotterdam eigenlijk in? Als gespecialiseerd bedrijf helpen we jou met alle aspecten van online marketing. Wat je doelen en wensen ook zijn, wij staan klaar om jouw online groei te realiseren. Of het nu gaat om het vergroten van websitebezoekers of het maximaliseren van je webshopverkopen, RTM Business is jouw betrouwbare partner in Rotterdam en ver daarbuiten.

Laten we samen aan de slag gaan

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Marieke Luider
Online marketeer bij RTM Business