KlantCase
Beauty Best

In het kort: we willen graag een moderne website die aansluit bij onze beauty salon, met meer online bezoekers en waar je makkelijk informatie kunt vinden. 

Activiteiten

Nieuw design website
Inrichten metingen
Zoekwoorden onderzoek

 

Categorieen

Web Design
Branding
SEO

Ondernemersbloed

Al meer dan 41 jaar bestaat beauty salon Beauty Best in Vlaardingen. Eigenaresses Susan jr. en Susan sr. hebben écht ondernemersbloed. Ze zijn al 25 jaar hoofdimporteur in Nederland van het Spaanse merk Selvert Thermal. Bovendien fungeert Beauty Best als opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialistes die met het merk in hun salon willen werken.

Het is dus zeker van belang dat hun online omgeving ook met de tijd meegaat. Via via kwam ze bij RTM Business terecht.

Tot nu toe bevalt het mij gewoon uitstekend. Ze hebben een site voor me gemaakt, heel duidelijk en overzichtelijk en ik hoef er zelf eigenlijk amper wat aan te doen. Mijn aanspreekpunt is Marieke, wat voor mij heel comfortabel en fijn is omdat ik er dan zelf geen tijd meer in hoef te steken om te controleren hoe het staat en hoe het is. Dat geeft mij een bepaalde rust.” – Susan jr.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden voor www.beautybest.nl, hebben Susan jr. en Susan sr. RTM Business ook gevraagd om een nieuwe webshop op te zetten voor al hun Selvert Thermal producten op www.selvert.nl.

Tijdens de corona crisis in 2020 kwam de ondernemerslust des te meer naar voren, toen zij voor het eerst met de salon dicht moesten. Voor alle online werkzaamheden konden ze toen vrijwillig op de hulp van RTM Business rekenen. Uiteindelijk hebben we meer dan 1500 leden verzameld om maaltijden te koken voor de zorg, werden ze geholpen door verschillende lokale ondernemers en kwamen ze met hun initiatief in het nieuws in o.a. ‘Talk of the Town’ en de Groot Vlaardingen.

Meten is weten

Beauty Best verzamelde eerder nog geen gegevens van website bezoekers. We hebben metingen & filters ingericht met Google Analytics, Search Console & Google Tag Manager. Daarnaast hebben we social media geïntegreerd. Deze meet gegevens kunnen vervolgens worden ingezet voor analyse en gerichte acties. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vervolgens hebben we diverse marketing middelen ingezet om ervoor te zorgen dat Beauty Best beter vindbaar werd en de zichtbaarheid bij de doelgroep verhoogd. 

Uitstraling webshop

Het design van de webshop werd al langere tijd gebruikt en was niet meer naar de wensen van Susan jr. en Susan sr. Daarom hebben we de uitstraling van deze WordPress website up to date gebracht op basis van de doelgroep. Een responsive design mag natuurlijk ook niet missen.

De cijfers

Aanspreekpunt

Projecten

Zoekwoorden

Vertoningen

  • Conversie Ratio – 7%
  • Algemeen Bouncepercentage – 53%
  • Nieuwe klanten – 89%
  • Positieve Klantreacties – 100%

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

E-mail: marieke@rtmbusiness.nl 

Telefoon:  030 7400 200

Bent u benieuwd naar wat RTM Business specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende eerste afspraak aan, om zo gezamenlijk tot een plan te komen.

Marieke Luider Online Marketeer, RTM Business