Over RTM Business

Online succes behalen

RTM Business verhoogt uw online succes door klanten, medewerkers, organisaties en systemen effectief met elkaar te verbinden. Dit doen we door gebruik te maken van cloud applicaties. Wij adviseren u over hoe klanten u vinden, maar ook over hoe u hen raakt en in beweging brengt. Daarnaast bieden wij ook de ondersteuning die u nodig heeft om dit vervolgens ook te realiseren op internet. Wij werken met u, niet voor u. Samen praten, samen denken en samen werken zorgt voor een oplossing die doet wat ie moet doen. U zit mee aan het stuur en samen sturen we op tijd, kwaliteit, scope en budget.

RTM Business verhoogt uw
online resultaat.

Ons Team

De mensen achter RTM Business beschikken over een rijke ervaring die in tientallen jaren is opgebouwd in alle facetten van zakendoen op of via het web. Wij hebben vele ondernemingen en organisaties geholpen met het halen van doelen rondom bezoekers, omzet en kostenbesparingen. Dit doen wij door websites en applicaties zo in te richten dat ze serieus bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. RTM Business is de “aannemer” voor uw Internet toepassingen!

De eigenaar van RTM Business is Paul Vrijenhoek. Na veel bedrijfsmatige projecten, waarbij ook techniek is toegepast, is het referentiekader van Paul zeer uitgebreid. Voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleine bedrijven heeft Paul werk gedaan waarmee het onderscheid is gemaakt. De jarenlange en diepgaande kennis en ervaring gecombineerd met een continue drive naar innovatie en verbetering staan hem toe zeer snel een beeld te hebben van de situatie van een bedrijf en om de mogelijkheden voor verdere bedrijfsmatige toepassing van internet bespreekbaar te maken.

Paul

Paul

Eigenaar

Beau

Beau

Full Stack Developer

Marieke

Marieke

Online Marketing

Robert

Robert

Senior Architect

Nick

Nick

Full Stack Developer

Enzo

Enzo

Online Marketeer

Rosa

Rosa

Online Marketeer

Ryan

Ryan

Backend-developer

First we make it run, then we make it right. We make it fast and at the end we make it beautiful.

Missie

De wereld van het internet gaat snel! Wat vandaag in is, is morgen uit. Er zijn zoveel mogelijkheden. Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, uw eigen website. Waar moet u beginnen? Welke kanalen zijn voor u belangrijk? Waar zit uw doelgroep? RTM Business wil u als ondernemer helpen bij het succesvol zijn in de cloud en op de online kanalen die voor u relevant zijn.

Visie

Onze ervaring is dat ondernemers wel succesvol willen zijn op of met het internet. Vaak weten ze echter niet goed waar ze moeten beginnen. Er zijn veel mogelijkheden en er is niet altijd genoeg kennis om een goede keuze of strategie te maken. Wij helpen u verder met een goed strategisch plan voor online succes. Daarna ondersteunen wij u met het realiseren van toepassingen die bezoekers datgene laat doen wat u van ze verwacht. Maar we helpen u ook met toepassingen die zorgen dat uw bedrijfsprocessen efficiënter lopen via het internet.

Onze standaard

Diepgaande ervaring en kennis, waar nodig aangevuld met kennispartners. Beide benen op de grond, het gaat ergens over, verrassende oplossingen.

Wij kiezen voor een langdurige relatie met u. Die willen we echter wel graag verdienen en niet afdwingen. Dit doen we door vooral mee te denken en u te geven wat u bedoelt. En niet altijd letterlijk wat u vraagt. Een meegroeimodel is vooral voor startende en jonge ondernemingen ons advies.

Waarom RTM?

U wilt een nieuwe website?
U wilt een nieuwe website, maar weet niet goed waar te beginnen? Wij helpen u stap voor stap, binnen budget aan een website of webapplicatie die zichzelf snel terug verdient. Samen kijken we naar uw wensen en de wensen van uw klanten. Wij gaan graag heel interactief aan de slag!
U heeft een website, maar wat gebeurt daar?
Uw website draait al een tijd maar u heeft geen idee wat er nou dagelijks, wekelijks of maandelijks gebeurt. Laat ons meekijken naar de statistieken. Zo kunnen we samen een beeld vormen wat er aangepast zou kunnen worden.
Uw website wordt niet gevonden?
Uw website wordt alleen gevonden door mensen die de naam al kennen, maar nog niet door nieuwe potentiële klanten? Laten we eens kijken wat we kunnen doen om de vindbaarheid van uw website te verhogen!
Uw site staat wel op mooie plekken in Google maar niemand klikt door?
Het doorklikgedrag van uw Google plaatsen laat te wensen over. Laten we eens kijken waar dat aan ligt! Is de tekst wel passend en aanlokkelijk genoeg? Geeft het voldoende vertrouwen dat u het antwoord hebt op de vraag van de bezoeker?
U wilt graag backoffice processen via het web laten lopen?
U wilt graag een efficiëntie slag doen door een (aantal) backoffice processen via een webapplicatie te laten lopen. Wij adviseren en bouwen exact wat u nodig heeft om kosten te besparen met zaken doen via het web.
Uw website is nog niet goed leesbaar op mobiel of tablets?
U wilt dat uw website ook goed toont op mobiele apparaten als smartphones en tablets? Laten we samen kijken of het met eenvoudige aanpassingen veranderd kan worden. Zo zorgen we dat gebruikers uw website op hun mobiele apparaten ook als prettig ervaren!
U wilt graag advies over zoekmachine optimalisatie?
U wilt nog beter gevonden worden en heeft geen tijd om dat (goed) te doen! Wij kunnen dit van a-z naar keuze invullen en uitvoeren.

Join the Team

Wil je werken bij een ondernemend online marketing bedrijf?
Bij RTM Business krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen.