Website Bouw & Beheer

Website bouw

Wil u een website laten maken? Wij houden van een persoonlijke aanpak en hebben meer dan 7 jaar ervaring in het bouwen van websites. Wanneer je met ons in gesprek raakt, zul je merken dat wij altijd in samenspraak een website bouwen. Van tevoren afspraken maken over het eindproduct is cruciaal. Tijdens het laten zien van tussen-stages, weten we of we nog steeds op het goede pad zijn.

Bij onze ontwerpen streven we naar een zo goed mogelijk design die past bij uw bedrijf. Naast het design, is de inhoud van de website misschien nog wel belangrijker. Daarom houden we hier rekening mee tijdens het bouwen van de website.

Een website laten bouwen bij RTM Business betekent dat ervaren specialisten uw website bouwen. Omdat we ook aan backoffice beheer & integratie doen, hebben we de technische capaciteiten in huis om alle functionaliteiten in een website te realiseren. Zo kunnen makkelijk de systemen van uw bedrijf geïntegreerd worden.

Technische optimalisatie voor Google

Als u een website laat maken, wilt u natuurlijk ook dat deze gevonden wordt. Als Online Marketing Specialisten gaan we graag een stap verder. Om beter gevonden te worden in Google houden we daarom ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door middel van technische SEO zorgen we dat de inhoud van uw website goed geïndexeerd wordt door Google. Ook denken we hierdoor aan een responsive webdesign, snelle laadtijden en een SSL certificaat.

Website beheer

Bij een succesvolle site hoort website beheer dat continu zorgt dat uw site stabiel, snel en veilig is. Het continu aanvullen en wijzigen van uw site, afhankelijk van wat bijdraagt aan uw doelstellingen, het doorvoeren van updates en natuurlijk snel en goed beveiligd houden van uw site, is onderdeel van het dagelijks werk van RTM Business.

Of het nu wijzigingen zijn die komen uit de website optimalisatie, nieuwe producten die u toevoegt of dat er extra functionaliteit nodig is, zoals inlog van klanten of aansturing van uw backoffice. RTM Business kan dit voor u aanpakken en oplossen.

Ook schaalbaarheid is belangrijk, zodat bij het succes van uw marketingacties grote hoeveelheid bezoekers eenzelfde goede beleving verkrijgen tijdens het bezoeken van uw website. Alles draait om de beleving. Website beheer is belangrijker dan ooit, dus wees niet bang om hier in te investeren. De investering is het waard en zal zorgen voor online succes.

Neem contact op voor een verdere toelichting betreft ons website beheer.