Zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO, Rotterdam

SEO Rotterdam - Vindbaar in uw regio

14/01/2015

SEO Rotterdam: Uw Rotterdamse onderneming hoog in Google.

Vindbaar zijn in uw eigen provincie Zuid-Holland met uw website? Wat zou het fijn zijn als uw potentiële, nieuwe Rotterdamse klanten u eenvoudig kunnen vinden in de zoekmachines op het internet! Door zoekmachine optimalisatie Rotterdam, ofwel SEO Rotterdam, uit te voeren is het mogelijk.

Uw klanten zitten wellicht in het hele land. Maar als Rotterdamse onderneming is het ook wel eens fijn om de “buurman” of “buurvrouw” te bedienen. Er zijn genoeg bedrijven die in de business-to-business markt interessant kunnen zijn voor u. Maar ook als u zich richt op de Rotterdamse particulier is de markt in Zuid-Holland groot genoeg om te bedienen met uw website.

SEO optimalisatie Rotterdam

Rotterdam SEO specialist RTM Business

Wat dient er te gebeuren om de Rotterdammer te bereiken

Hoe kom ik hoger in Google? We gaan ervan uit dat de potentiële klant specifiek op zoek is naar een product of dienst uit de regio. Ze zullen in zoekmachines hun vraag stellen met als toevoeging Rotterdam. Of wellicht nog specifieker; Schiedam, Vlaardingen, Delft, Gouda? Om deze vraag te kunnen matchen met uw product en of dienst, is het nodig om de website en specifieke pagina’s te optimaliseren met de juiste woorden. Op deze manier “ziet” Google dat uw website mogelijk content heeft die past bij lokale zoekopdrachten.

Lokaal gevonden worden

U dient ervoor te zorgen dat er een vestigingsadres in de provincie Zuid-Holland voorkomt op de pagina met adresgegevens. Zelfs een echt Rotterdams telefoonnummer is van toegevoegde waarde! Al deze informatie geeft Google handvatten waarmee ze kunnen bepalen of deze website lokale aanwezigheid in de provincie Zuid-Holland heeft.

Rotterdamse links

Zeker in Rotterdam, waar men graag zaken doet met andere Rotterdamse ondernemers, is het wenselijk om natuurlijke links te delen met elkaar. Maar uiteraard alleen als de samenwerking daar aanleiding toe geeft. Als die links dan ook voorzien zijn van “geotags “ is dat helemaal mooi! Dit geeft aan Google aan dat de kwaliteit van de producten en diensten op deze website naar verwachting goed is. Dit geeft vervolgens weer kans op hogere posities in de rankings.

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Neem bovengenoemde stappen op de juiste manier en volgens de zoekmachineoptimalisatie standaarden. Dan zal deze optimalisatie leiden tot meer bezoekers en klanten. Als u daar hulp bij nodig heeft, kan een van onze SEO specialisten u van dienst zijn! Als SEO bedrijf in Rotterdam kunnen we samen een plan maken om uw nieuwe klanten in Rotterdam aan boord te halen.

Mogelijk ook interessant voor u: