Inhaakkalender 2023

Wilt u met uw content inhaken op speciale gebeurtenissen? Vraagt u zich af welke content u kan creëren? Download nu de inhaakkalender van 2023!

E-Book Master Conversie Optimalisatie

De nationale content inhaakkalender 2023

Dagelijks nieuwe content schrijven vraagt veel van uw creativiteit. Soms kan het erg lastig zijn om inspirerende content te creëren voor uw campagnes of blogs. Daarom helpen wij u een handje! Met de nationale content inhaakkalender van RTM Business heeft u elke week wel een paar interessesante mogelijkheden om uw content aan te koppelen.

Wat is een inhaakkalender?

Een inhaakkalender geeft u een overzicht met speciale momenten waar u content over kunt creëren. In de kalender staan nationale feestdagen, actiedagen en alle themadagen waarop u kunt inspelen. 

Hoe kan ik de inhaakkalender gebruiken?

De inhaakkalender geeft u de mogelijkheid om inspiratie op te toen voor het creëren van content. Of u nu bezig bent met een campagne, een social media post of een blogartikel, de inhaakkalender inspireert u bij het creëren van nieuwe content. 

Hi, ik ben Marieke Luider, uw aanspreekpunt op het gebied van online marketing. Heeft u naar aanleiding van de nationale content inhaalkalender nog vragen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail uw vraag voorleggen. Ik help u graag!

Marieke Luider

Online marketing specialist, RTM Business