Website analyse

Website analyse is de eerste fase naar online succes.

Haal meer winst uit uw website door een website analyse. Optimaal online presteren begint bij een goede website. Wellicht bent u tevreden over uw website, maar zijn uw bezoekers dat ook? Met een website analyse komt u er snel achter waar u kansen liggen. Website analyse is een dienst waarbij we kijken naar belangrijke aspecten van uw huidige website of de reeds aanwezige plannen voor een nieuwe website. Met een website scan bereiden we ons voor, zodat we gedurende het proces niet tegen fouten aanlopen. Om doelen te bepalen is het fijn om te weten waar vandaan we vertrekken.

Wat doen we tijdens een website scan?

We maken tijdens een website scan helder wat uw bestaande website oplevert. Met het bekijken van de statistieken kunnen we zien hoeveel bezoekers er binnen komen en wat ze doen op uw website. Ook kijken we naar de vindbaarheid van uw organisatie in zoekmachines zoals Google.

Daarnaast kijken we ook naar de standaarden voor de vormgeving. Biedt u de bezoeker o.a.; een heldere navigatie, informatie op de juiste plaatsen en is er voldoende call-to-action. Kortom: een lijst met verbeterpunten die we aan het begin kunnen doorvoeren. Na de aanpassingen kunnen we beginnen met analyseren van de statistieken. Wat is het effect van aanpassingen in de vormgeving? A/B testen is een mogelijkheid om te ontdekken welke verandering het gewenste effect heeft.

Website scan

U kunt, naast een website scan, ook bij ons terecht voor een second opinion op offertes of lopende projecten waar u tegen problemen aan loopt. Op alle aspecten van website en software-ontwikkel projecten is RTM Business inzetbaar. Onze website analyse is er om helderheid te geven in bestaande situaties zodat doelen hierop afgestemd kunnen worden.

Bel eens voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Wij helpen u graag met het behalen van online succes!