Verklein de customer journey met Store Visit Ads

Facebook biedt tal van mogelijkheden betreft advertenties. In september 2017 is er weer een nieuwe advertentiemogelijkheid beschikbaar gesteld. Er is nu een mogelijkheid om lokaal te adverteren. Wij leggen u alles uit over de nieuwe 'Store visit ads'.

Store visit ads op Facebook om het winkelbezoek te vergroten

Facebook kijkt naar de x- en y-coördinaten van uw vestiging. Vervolgens kijkt Facebook naar de desbetreffende doelgroep en de straal rondom uw winkel/restaurant waarbij uw advertenties worden getoond. Bevindt iemand binnen de doelgroep zich binnen deze straal en opent hij/zij de Facebook applicatie op een smartphone, dan krijgen zij de store visit ads te zien.

De customer journey wordt direct verkort. Wanneer de ontvanger geïnteresseerd is, is hij namelijk al in de buurt en is de drempel om de winkel/het restaurant te bezoeken erg klein.

 

Store visit ads

Hoe store visit ads ook u kunnen helpen!

Heeft u een winkel of restaurant? En lukt het niet om de bezoekers via uw website te trekken? Dan kunnen store visit ads zeker interessant zijn! De drempel om uw vestiging te bezoeken is daardoor extra laag en levert u misschien zelfs meer verkopen op. De store visit ads zijn naar verwachting in 2018 beschikbaar voor iedereen.

Tot die tijd kunt u uw Facebook-pagina met een kritische blik bekijken. Als ze dankzij de advertentie uw pagina bezoeken, biedt u de ontvanger relevante content? Met alleen een mooie advertentie behaalt u niet het gewenste succes. Zorg dat alles goed op elkaar aansluit!

In de tussentijd raden wij u dit aan

Bekijk uw website met een kritische blik. Is deze gevuld met relevante content? En hoe kunnen bezoekers u vinden binnen zoekmachines? Als de ontvanger van de advertentie niet direct geïnteresseerd is maar aan het eind van de dag toch uw website bezoekt, is het belangrijk dat de bezoeker u snel vindt tussen de resultaten. Wij kunnen u helpen met content optimalisatie, maar ook met uw positie binnen Google. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u met vragen zit!

Comments are closed.