SEA Consultancy

SEA consultancy helpt uw organisatie om door middel van gericht adverteren meer verkeer van uw doelgroep op uw website te genereren.

SEA (Search Engine Advertising) toont advertenties op een standaard plek in de zoekresultaten. RTM Business helpt u hierbij door alle belangrijke instellingen aan te passen en door middel van analyse alleen de relevante producten en/of diensten aan de juiste zoekers aan te bieden. Wij helpen u om op een bepaalde doelgroep te richten, zodat de werking van de advertenties geoptimaliseerd is.

Google is de leidende zoekmachine voor SEA en heeft zijn eigen advertentiesysteem genaamd AdWords.  Google hanteert verschillende advertentie prijs modellen. Een bekend voorbeeld is het Cost Per Click (CPC) systeem, waarbij u betaalt per keer dat een persoon op uw advertentie klikt. Andere systemen zijn het CPM (Cost per Mille), CPL (Cost per Lead) en CPS (Cost per Sale).

Het goed instellen van de advertentie campagne is van groot belang, inclusief het optimaliseren van de inhoud achter de advertentielink, die moet kloppen met de zoekvraag van de bezoeker. RTM Business helpt u hier graag mee. Neem gerust contact op met ons en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten op dit gebied.  Maak vrijblijvend een eerste afspraak!

Comments are closed.