PHP ontwikkelaar vacature Rotterdam: Ben jij de gedreven stagiair PHP ontwikkelaar die ons team kan ondersteunen?

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega, die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is. Je hebt gevoel voor techniek en een passie voor programmeren. Je hebt kennis van en ervaring met:

  • HTML
  • PHP
  • MySQL
  • Java
  • Jquery

Daarnaast is het een pré als je ook ervaring hebt met:

  • Unix/freebsd, GIT
  • WordPress
  • Ecommerce (zoals woocommerce, magento…)
  • Security aspecten van internet

Op het gebied van programmeren en techniek wil je jezelf graag ontwikkelen en je kennis uitbreiden.

Wat ga je doen als PHP ontwikkelaar?

Jij ontwikkelt applicaties en webshops op internet. Afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden zal het gaan om technisch ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie van applicaties op internet.

Dit doe je niet alleen. Er is namelijk, afhankelijk van je ervaring, vaardigheden en de opdracht, begeleiding en veel kennis aanwezig in ons bedrijf. Hiermee bepaal je ook zelf je eigen groei. Een breed werkterrein en behoorlijke verantwoordelijkheid zijn onderdeel van je werk.

Wie zijn wij?

Wij helpen ondernemers en bedrijven om online succes te realiseren. Dit doen wij door hoge kwaliteit advies te leveren en door webapplicaties, portals en backoffices te realiseren. We hebben al vele ondernemingen en organisaties geholpen met het behalen van online doelen. Van meer bezoekers, tot een hogere omzet of kostenbesparingen door websites en applicaties zo in te richten dat ze serieus bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Wat wij bieden:

Bij RTM Business kom je in een klein team te werken met ervaren mensen. Je krijgt zelfstandigheid en de mogelijkheid om soms virtueel te werken. Verder bieden wij een inspirerende omgeving en gevarieerde werkzaamheden met betrekking tot alle technische aspecten van de webapplicaties.

Je komt te werken in een zonnig kantoor in de Van Nellefabriek. Een prachtige locatie in Rotterdam. De sfeer is informeel en je collega’s helpen je graag wanneer je vragen hebt. Zo dagen we elkaar altijd uit om beter te worden en hoge kwaliteit te leveren.

De vergoeding die je ontvangt is afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden. Bovendien kan deze vergoeding fors groeien wanneer blijkt dat jij die ene bent die wonderen verricht!

PHP ontwikkelaar vacature Rotterdam: solliciteer direct!

Ben jij de gedreven PHP ontwikkelaar die wij zoeken? Wanneer je enthousiast geworden bent en niet kan wachten om aan de slag te gaan, maken we graag kennis met je. Solliciteer direct!

 

Solliciteren

Ben jij de enthousiaste stagiair die we zoeken? Stuur dan een e-mail met een motivatiebrief en cv naar info@rtmbusiness.nl.