Website teksten een uitdaging op zich!

website teksten een echte uitdaging

27/02/2013

Website teksten: de volgende stap naar meer bezoekers en uiteindelijk naar meer klanten.

Website teksten is niet gelijk aan een standaard commerciële tekst. RTM Business helpt u met de teksten op uw website. De uitdaging in zoekmachine optimalisatie is namelijk het daadwerkelijk produceren van content en goede website teksten. ‘Content is king’. De klantreis verandert, zijn uw website teksten hier op aangepast?

Goede content

Google heeft een puntensysteem welke de uiteindelijke positie van een bepaalde tekst, afbeelding of andere content bepaalt. Hoe meer Google teksten heeft gelezen die voldoen aan de juiste criteria, hoe meer je verschijnt in de organische zoekresultaten. Om te zorgen voor een hoge score dient iedere tekst te voldoen aan bepaalde normen. Het begint met het schrijven van de tekst voor de website. Dit kunt u zelf doen als u de tijd en ervaring heeft om pakkende website teksten te schrijven. Wij kunnen dit ook van u overnemen, waardoor u tijd overhoudt voor andere zaken. Het gaat op het internet niet om verkopen, maar om het beïnvloeden van het koopproces. Dat doe je door iemand te raken en emoties los te maken. Hij/zij dient het vertrouwen te krijgen dat u de organisatie vertegenwoordigd die de kennis en ervaring in huis heeft om de vraag of het probleem dat hij/zij heeft op te lossen of te beantwoorden. Het is daarom beter om jargon te vermijden en te kiezen voor simpel woordgebruik. Tekst website

Optimaliseren van website teksten

Als de content af is, dient deze geoptimaliseerd te worden. Daarvoor is expertise en tijd nodig. Zoals eerder benoemd is Google ingericht om teksten en de website punten o.b.v. relevantie toe te kennen. Google heeft zogenaamde robots die content op websites “lezen”. Deze bepalen waar een tekst over gaat en hoe relevant de tekst is voor bepaalde zoekwoorden of onderwerpen. We gaan werken aan de website teksten door de zoekwoordcombinatie op rechtmatige manier te benadrukken op de site. Er zijn echter wel voorwaarden waaraan je moet voldoen. Ook de techniek achter de website speelt een belangrijke rol. U kunt dit zelf uitvoeren op basis van onze adviezen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de teksten door ons te laten bewerken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk ook interessant voor u: