SEO consultancy helpt u en uw organisatie aan goede posities in Google.

Bent u benieuwd naar hoe uw website goed gevonden wordt? Wilt u de organische vindbaarheid van uw website vergroten? Het beheren en opzetten van zoekmachine optimalisatie campagnes kost veel tijd. Daarnaast past Google het zoekmachine algoritme steeds aan, waardoor het veel kennis en ervaring vraagt. Niet elk bedrijf beschikt hierdoor over de juiste kennis binnenshuis. Het toepassen van verouderde kennis kan leiden tot het naar beneden zakken van je pagina’s in zoekmachines. Daarnaast zakt een ‘stilstaande website’ steeds verder naar beneden in de zoekresultaten. Daarom kiezen veel bedrijven voor SEO consultancy. Hierbij kunt u er voor kiezen om zelf uw teksten te blijven schrijven en te laten optimaliseren voor Google. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles uit handen te geven en in overleg de juiste content op uw website te laten plaatsen. U kunt ons dan zien als uw content marketing bureau. SEO consultancy is een toegevoegde waarde voor bedrijven die geen SEO specialisten in huis hebben.

Wat is SEO Consultancy?

SEO consultancy is een onderdeel van website optimalisatie. Het betekent dat u advies krijgt in hoe u de vindbaarheid van uw website verbetert in Google. Het is daarbij van belang om de richtlijnen van Google in acht te nemen. De nadruk van zoekmachine optimalisatie ligt tegenwoordig vooral op het creëren van relevante en unieke content. Deze content moet goed aansluiten bij de doelgroep van website bezoekers. Bedenk uit welke invalshoeken zij zouden kunnen zoeken. Wat hebben de mensen in je doelgroep met elkaar gemeen? Hebben zij dezelfde behoefte of zijn zij naar hetzelfde op zoek? Probeer vanuit deze verschillende invalshoeken teksten te schrijven, om zo vanuit verschillende richtingen website bezoekers te krijgen. Natuurlijk blijft de context van het onderwerp hier van belang, in plaats van zoveel mogelijk zoekwoorden in een tekst zetten. Probeer zo weinig mogelijk tijd van je bezoeker te verspillen, door ze te boeien. Wanneer dit goed toegepast wordt, verbetert ook de kwaliteit van het verkeer naar uw website. Een goed SEO consultancy bureau helpt u hierbij.

Wanneer u een SEO bureau zoekt, kan het zijn dat u op het internet loze beloften tegenkomt die veel resultaat in korte termijn garanderen. Het zou zonde zijn als u zich vastbijt in een twee jarig contract zonder opzeg termijn, geld verspild en alsnog geen resultaten ziet. Houdt er echter rekening mee dat zoekmachine optimalisatie een kwalitatieve lange termijn strategie betreft, wat soms betekent dat de resultaten pas na 6 maanden zichtbaar zijn. Het belangrijkste is dat u weet dat SEO meer is dan één keer iets verbeteren. SEO vereist veel aandacht en een weldoordachte strategie. Een goede SEO consultant zal daarom veel tijd en energie steken in het analyseren van uw website en het opstellen van een plan.

SEO uitbesteden : waarom RTM Business?

SEO uitbesteden? Dat kan! Bij RTM Business houden wij van een persoonlijke aanpak met een uniek op maat gemaakt plan voor elke klant. Als zoekmachine optimalisatie specialist zorgen wij  vooraf voor een duidelijk en reëel verwachtingspatroon . Hierbij is de analyse voor-, tijdens en na onze gemaakte stappen cruciaal. Wij vinden het dan ook meer dan normaal dat u de resultaten duidelijk en overzichtelijk in wilt zien. Daarom sturen wij periodieke rapportages waarin u in een makkelijk overzicht kunt zien hoe de website vordert. Hierbij maken we gebruik van tastbare doelen, ook wel KPI’s (Key Performance Indicators).

Een SEO specialist van RTM Business helpt uw organisatie aan goede posities in Google, op basis van kwaliteit. Wij helpen u met het rekening houden van verschillende zoekmachine regels. Met onze bewezen en gestructureerde zoekmachine optimalisatie aanpak helpen wij u met een betere zichtbaarheid van uw website online. Voor al uw internet marketing problemen kunt u bij RTM Business terecht. Wij zijn graag uw online afdeling.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een vrijblijvende eerste afspraak met een Seo consultant van RTM Business!