Master marketing automation

Meer leads genereren via uw website? Efficiënter te werk gaan met het verspreiden van content? Start vandaag nog met marketing automation en verhoog uw omzet!

E-Book Master Conversie Optimalisatie

Ik weet nu waar ik moet beginnen

“Marketing Automation leek altijd een ‘ver van mijn bedshow’, maar dankzij dit gratis e-book weet ik eindelijk waar we moeten beginnen. Het e-book geeft handige en praktische tips die ik gelijk in de praktijk kon toepassen!”

Waarom marketing automation?

De afgelopen jaren hebben wij vele ondernemers ondersteund en gesproken. De meesten zien het belang van een online kanaal steeds meer in. Toch moet er elke maand nog (te) veel werk verzet worden om interessante leads te genereren. 

Marketing automation helpt u om de juiste boodschap, via het juiste kanaal op het juiste moment bij de juiste persoon terecht te laten komen. Werk efficiënter, genereer meer leads en behaal meer omzet!

Belangrijke voorwaarden voor een succesvolle automation flow worden ook behandeld, zoals het hebben van de juiste content. In het E-book ‘master marketing automation’ behandelen we hoe u kunt beginnen met marketing automation en geven we praktische tips & tricks. Download ‘m nu!

Voordelen 

  • Ontdek de wereld van marketing automation.
  • Voorkom beginnersfouten.
  • Creëer automation flows.
  • Ontdek de beste lead magnets.
  • Behaal meer omzet volgens de praktijkgerichte stappen uit het E-book.
  • Leer van praktische voorbeelden.
  • En nog veel meer!

Hi, ik ben Marieke Luider, uw aanspreekpunt op het gebied van online marketing. Heeft u na aanleiding van het E-book ‘master marketing automation’ nog vragen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail uw vraag voorleggen. Ik help u graag!

Marieke Luider

Online marketing specialist, RTM Business