Master conversie optimalisatie

Meer conversies behalen op uw website? Genoeg traffic, maar vallen de resultaten tegen? Start vandaag nog met conversie optimalisatie en verhoog uw omzet!

E-Book Master Conversie Optimalisatie

Een enorme openbaring!

“Afgelopen maanden heb ik meer inzicht gekregen in het gedrag van mijn websitebezoekers. Dit resulteerde in klantgerichte landingspagina’s en meer conversies. In één woord: super!

Waarom conversie optimalisatie?

De afgelopen jaren hebben wij vele ondernemers ondersteund en gesproken. Regelmatig merken wij dat de focus voornamelijk gericht is op het verhogen van de traffic. Meer traffic is helaas geen garantie voor een beter resultaat.

Bij online marketing zijn er twee manieren waarmee u meer inkomsten kunt genereren. U kunt meer traffic naar uw landingspagina genereren om de verkoop te stimuleren of u kunt de effectiviteit van uw landingspagina verhogen met dezelfde hoeveelheid bezoekers. Conversie optimalisatie draait om het laatste.

In het E-book ‘master conversie optimalisatie’ behandelen we hoe u kunt beginnen met conversie optimalisatie. Download ‘m nu!

Voordelen 

  • Ontdek de wereld van conversie optimalisatie.
  • Voorkom conversie killers.
  • Creëer conversiegerichte landingspagina’s.
  • Leer hoe u gedrag van bezoekers kunt beïnvloeden.
  • Behaal meer omzet volgens de praktijkgerichte stappen uit het E-book.
  • Leer van praktische voorbeelden.
  • En nog veel meer!

Hi, ik ben Marieke Luider, uw aanspreekpunt op het gebied van online marketing. Heeft u na aanleiding van het E-book ‘master conversie optimalisatie’ nog vragen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail uw vraag voorleggen. Ik help u graag!

Marieke Luider

Online marketing specialist, RTM Business