Internet Strategie

Internet Strategie: Uw sleutel tot online succes!

Internet strategie door Jeroen Kruk
Een goede internet strategie zou een integraal onderdeel van uw bedrijfsstrategie moeten zijn. Maar onze ervaring is dat veel ondernemers wel “iets” meer willen met het internet maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Het is zogezegd een onontgonnen gebied. RTM Business helpt u met het helder krijgen van de juiste stappen naar een succesvolle internet strategie. Op deze manier gaat uw website echt bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Beginnen met een internet strategie

Bij een succesvolle internet strategie is wat ons betreft stap 1. Wat en vooral wie!

Wie wilt u bereiken en wat wilt u dat ze in uw “online vestiging” doen? U heeft waarschijnlijk al een aantal keren geïnvesteerd in een website, maar heeft dat zijn geld opgeleverd? Weet u wat de huidige website doet? Zijn er genoeg bezoekers (traffic)? Maar nog veel belangrijker: wordt een bepaald percentage van die bezoekers ook klant? Heeft u conversie? (Marketing term voor het omzetten van bezoekers in klant of potentiële klant).

Internet Strategie maakt uw bezoekers tot klant

Zorg met uw Internet Strategie dat bezoekers blijven en kopen

Uit recente onderzoeken is gebleken dat het verhogen van conversie percentage met een goede Internet Strategie voor aanzienlijke omzet stijgingen zorgt.

Laten we aan tafel gaan en samen kijken naar de huidige website. Wat doet die en vooral: hoe kijkt uw mogelijke klant tegen de website aan? Laten we het hebben over die klanten en in welke doelgroepen we ze onder kunnen verdelen. Samen bepalen we hoe we elke doelgroep willen bedienen en met welke type website (webwinkel, lead generatie, servicemodel, marketingacties, ledenwerving etc.). Ook bepalen we op welke vragen zij antwoord zoeken. We maken heldere meetbare doelstellingen en verwachtingen die we ook gaan bewaken met goede statistieken. Met deze gegevens kunnen we bijsturen en verbeteren en werken aan een steeds verbeterende beleving van de bezoeker en dus een hogere conversie.

Ook succesvol worden op het internet?

Ook uw succes op het Internet ligt voor het oprapen! Maar begin bij het begin en zorg voor een duidelijke internet strategie. Denk na over de doelen en stel daarbij uw (mogelijke) klanten centraal. Wat willen zij zien of lezen op uw website. 93% van de “zoektochten” in het bedrijfsleven beginnen met een zoekopdracht in een zoekmachine. Als er daarvan een paar bij u komen levert dat gewoon extra omzet op. Wij helpen u om de juiste stappen te zetten en geven advies over wat er op korte termijn in uw internet strategie past en wat er op langere termijn thuis hoort in uw internet strategie. Bel ons voor een eerste kop koffie! Dan zult u ervaren dat we ruime kennis hebben door jarenlange ervaring in het winstgevend maken van websites en dat wij de partij zijn om u te helpen met een succesvolle internet strategie. Bel 030 7400200

RTM Business; Ervaren specialisten die samen met u, uw internet strategie neerzetten.