RTM Business verzorgt sinds een jaar de websiteoptimalisatie met betrekking tot de vindbaarheid. Sinds een half jaar zijn wij aan het bouwen voor de site van www.neemgeenrisico.nl. Persoonlijk wil ik deze uitbouwen naar een site waar de ondernemer direct online een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan aanvragen en afsluiten volgens de beste voorwaarden die er in Nederland te verkrijgen zijn. Dit geheel volgens het principe Straight to proces. In overleg met RTM Business besloten hier niet verder mee te gaan. De opzet en mijn gedachtegang zijn goed, echter de marketinginspanning ten opzichte van het aantal mogelijke “kliks” zijn te hoog.
Vooralsnog is het beter de natuurlijke aangroei van bezoekers door het plaatsen van content voort te zetten en in door het uitgeven van een minimaal budget, de site als ondersteuning van mijn bedrijf Progrezz voort te zetten.

RTM Business ik wil jullie bedanken voor jullie eerlijke advies en dat jullie niet alleen naar de eigen verdiensten kijken, maar dat jullie hart hebben voor de zaak.

 

Adriaan Beirnaert,