Bezoeker wordt klant

Beweging van uw bezoekers maakt ze tot klant

Hoe meer bezoekers je per maand op je website ontvangt, des te beter. Maar het wordt pas echt interessant wanneer deze bezoekers ook daadwerkelijk klant worden. Dat doet u door bezoekers in beweging te brengen!

Wat wij voor u willen bereiken, is dat nieuwe bezoekers in beweging komen en overgaan tot conversie. Dit kan een aankoop zijn, maar ook het invullen van o.a. een contactformulier. Alles met als resultaat meer omzet en of meer rendement. Dit doen we door elementen aan de pagina’s toe te voegen die het koopgedrag van de bezoeker beïnvloeden. Zorg voor een duidelijke navigatie door te werken met call-to-action.

Maak het de (potentiële) klant niet te moeilijk. Gebruikersgemak moet de prioriteit krijgen. In Google Analytics kan je zien hoe mensen zich binnen uw website bewegen en waar ze al dan niet afhaken. Dankzij deze inzichten kunt u met een nieuwe/andere blik naar pagina’s kijken. Door kleine aanpassingen kan het aantal bezoekers dat afhaakt al aanzienlijk verminderen!

Bezoeker in beweging brengen

Uw online succes wordt niet bepaald door het aantal (unieke) bezoekers, maar het aantal klanten of aantal conversies. Waar het om gaat, is dat u uw bezoekers dermate weet te raken dat ze in beweging komen en contact opnemen en/of bij u bestellen. Hoe? RTM Business heeft de kennis en ervaring in huis om te zorgen dat de bezoekers ook echt als klant in beweging komen!

Schroom niet om contact op te nemen om een vrijblijvende eerste afspraak te maken!