Website analyse

Website analyse, de eerste fase naar meer online succes. Eerst kijken we samen waar u staat met uw website!

Website analyse is een dienst waarbij we kijken naar belangrijke aspecten van uw huidige website of de reeds aanwezige plannen voor een nieuwe website. Met een website scan zorgen we dat alles zoveel mogelijk klopt aan het einde van de rit. Om doelen te bepalen is het fijn om te weten waar vandaan we vertrekken.

Wat doen we tijdens een website scan?

We willen met een website scan helder krijgen wat uw bestaande website doet. Met het bekijken van de statistieken kunnen we zien hoeveel bezoekers er komen en wat ze wel en niet doen op uw site. Ook kijken we naar de vindbaarheid van uw organisatie op het wereldwijde web. We kijken naar de "standaarden" voor de vormgeving, biedt u de bezoeker onder andere; een heldere navigatie,  de informatie op de juiste plaatsen en is er voldoende "call to action". Kortom een lijst met goede- en verbeterpunten.

Website analyse, met een website scan samen kijken naar de huidige situatie

Website analyse, grondig kijken naar de prestaties van uw huidige website

U kunt bij ons, naast een website scan, ook terecht voor een second opinion op offertes, lopende projecten waar u tegen "problemen" aan loopt, en adviesrapporten. Eigenlijk op alle aspecten van website en software-ontwikkel projecten.

Onze website analyse is er om helderheid te geven in bestaande situaties zodat doelen hierop afgestemd kunnen worden.

Bel eens voor een kennismaking en we delen direct onze kennis en kunde met u!

Website Analyse door Jeroen Kruk