Gevonden worden op Google met Optimalisatie

Gevonden worden op Google door website optimalisatie betekent eigenlijk een grondige verbouwing van uw bestaande website.

Gevonden worden op Google door website optimalisatie doen we door de inhoud en de vormgeving (met name de klik en menustructuur) beter in te richten. Het resultaat daarvan is; meer gaan “ontvangen” met uw website.

In de cyclus Gevonden worden op Google, raken en in beweging brengen van de bezoeker is het goed om eerst eens na te denken door wie en op wat u gevonden wilt worden. Optimalisatie website begint met een plan. Eerst het wat en dan het hoe, heeft u nu al statistieken van uw huidige website? Des te beter, dan hebben we een vertrekpunt. Ik wil graag samen met u gaan werken aan vindbaarheid van uw bedrijf op het Internet door het optimaliseren websiteWebsite Optimalisatie | verbouw van uw bestaande website

Website optimalisatie betekent de bestaande website beter inrichten


Het optimaliseren van uw website doet u door uw website te zien als een winkel in een doodlopende straat en dat betekent dat u niet snel nieuwe bezoekers en eventueel nieuwe klanten krijgt als u er niet mee aan de slag gaat! Wij willen samen met u gaan zorgen dat uw doelgroep u gaat vinden omdat ze zoeken naar antwoorden op specifieke vragen.

Gevonden worden op Google starten we met een zoektoch naar zoekwoorden. We gaan zoekwoorden combinaties verzinnen en daarop gaan we teksten schrijven. Daarna gaan we kijken hoe we die nieuwe bezoekers nog meer geïnteresseerd en geïnformeerd krijgen zodat hij zij uiteindelijk klant gaat worden of lid of wat dan ook de doelstellingen zijn van uw website. Hiertoe zetten we een vormgeving neer die uitnodigend is, de juiste "triggers" in zich heeft om vooral het onbewuste gedrag van de bezoekers te beïnvloeden. Ook dient alle informatie via een eenvoudig klik-pad te bereiken te zijn van maximaal 3 lagen diep!

Gevonden worden op Google door Jeroen Kruk