Gevonden worden in Google

Gevonden worden in Google is een voorwaarde voor online succes

Gevonden worden in Google is niet alleen mogelijk voor organisaties met een groot budget. Dit is voor iedereen toegankelijk. Hoe? Dat leggen we u graag uit.

Hoe u beter gevonden wordt in zoekmachines

Bestaande klanten weten uw website wel te vinden. Nieuwe bezoekers zijn echter nog zoekende en willen graag antwoord op vragen die zij hebben. Verdiepen in uw doelgroep is erg belangrijk. Waar zoeken ze naar? Met de populairste zoekwoorden kunt u de content op uw website aanpassen. Hiermee vergroot u de kans dat uw CTR zal stijgen, waardoor u dus meer bezoekers op uw website krijgt.

Natuurlijk vraagt het aandacht en tijd. Zorg dat de content op uw website altijd geschreven wordt voor de bezoeker en niet voor de zoekmachine. Houd het natuurlijk en gebruik geen jargon/moeilijke woorden.

Gevonden worden in Google

Gevonden worden in Google is voor iedereen mogelijk

Het optimaliseren van de content op uw website vraagt tijd en geld. Het resultaat is ook niet direct zichtbaar. Stel daarom doelen en kijk per periode terug op de afgelopen periode. Houdt de maandelijkste statistieken van uw website daarbij goed in de gaten. Wanneer u eenmaal gevonden wordt in Google is het belangrijk dit vast te houden. Zorg daarbij regelmatig voor nieuwe content. Een contentkalender kan ondersteuning bieden.

Geen tijd om dit zelf aan te pakken? RTM Business neemt dit proces graag van u over. Wij optimaliseren de content op uw website en kijken waar de kansen voor u en uw website liggen. In een eerste vrijblijvende afspraak laten wij u zien hoe we online succes ook voor u toegankelijk maken!