Gevonden worden in Google

Gevonden worden in Google of andere zoekmachines is een van de belangrijke voorwaarden om uw online succes te verhogen.

Nee, om een goede positie in Google te bereiken hoeft er geen dure AdWords campagne gevoerd te worden. Maak, wat wij bij RTM achterdeurtjes noemen en wat doorgaans landingspagina's genoemd worden. Neem contact op over gevonden worden in Google met RTM Business of lees verder.

Gevonden worden op Google door Jeroen Kruk
Gevonden worden in Google is de start van meer bezoek

Gevonden worden in Google het begin van online succes!

Hoe je beter gevonden wordt in Google

Bestaande klanten weten uw voordeur (homepagina) wel te vinden maar nieuwe bezoekers zijn aan het zoeken in Google met woorden die hun vraag het beste weergeven. Met deze zoekwoorden wilt u graag in Google gevonden worden.

Als u weet op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden op Google gaan wij samen met u teksten schrijven om die op uw website te publiceren. Deze teksten vormen de “achterdeurtjes” . Meestal zijn ze vanaf de homepagina niet of moeilijk te bereiken maar ze worden wel geïndexeerd door zoekmachines en dus zullen ze zichtbaar worden in de resultaten van de bezoeker.

Natuurlijk vraagt dat aandacht omdat die achterdeurtjes wel dienen te voldoen aan de juiste criteria om resultaat te bereiken in de zoekmachines. Daar kunnen wij, als seo consultant, mee helpen. Bel of mail voor een afspraak en we zullen u in een eerste gesprek uitleggen dat gevonden worden in Google geen rocket science is!

Gevonden worden in Google is niet zoals velen denken een onbereikbare top!

Het vraagt tijd en geld om te zorgen dat er teksten online komen die in Google gevonden worden. Deze tekst is er een voorbeeld van. Toen RTM Business begon was er veel aandacht voor het onderwerp "gevonden worden in Google" en iedere keer dienden we weer te meten en bij te sturen tot het gewenste resultaat bereikt was. Kortom tijd en geduld worden op de proef gesteld. Het resultaat is de moeite en het wachten echter zeer waard.

Stappenplan; Gevonden worden in Google:

  • Stap 1: Zoekwoorden verzinnen.
  • Stap 2 Teksten schrijven.
  • Stap 3 Optimaliseren van de teksten.
  • Stap 4 Meten en weten.

 

Met de optimalisatie diensten van RTM Business wordt u gevonden in Google