Bezoeker wordt klant

Beweging van uw bezoekers maakt ze tot klant

Bezoekers zijn fijn, zeker als het er veel zijn, maar zorgen dat die bezoekers klant worden is de volgende stap (dit noemt men conversie).

Wat wij voor u willen bereiken, is dat nieuwe bezoekers in beweging komen en direct bij u kopen of contact opnemen. Daartoe gaan we zorgen dat er een soort verkoop “fuik” gecreëerd wordt waarbij je de bezoeker interesseert, informeert, motiveert in beweging brengt en registreert. Alles met als resultaat meer omzet en of meer rendement.Dit doen we door elementen aan de pagina's toe te voegen die het "koopgedrag" van de bezoeker beïnvloeden (dat vindt plaats in het onbewuste). Belangrijk daarbij zijn getallen, feiten en ervaringen van anderen die hen voorgingen. Ook belangrijk is; ze uitleggen wat je van ze verwacht! (call to action)laat zien waar ze moeten/kunnen klikken voor een logische volgende stap.

Uw online succes wordt dus niet bepaald door aantallen bezoekers. Waar het om gaat, is dat u uw bezoekers dermate weet te raken dat ze in beweging komen en contact opnemen en/of bij u bestellen. Dit heet een salesfunnel creëren. Hoe? RTM Business heeft de kennis en ervaring in huis om te zorgen dat de bezoekers ook echt als klant in beweging komen!

Bel met ons voor een afspraak of neem

Read more

Dan vertellen wij hoe wij er tegen aan kijken en maken u enthousiast!