Over RTM

Info

RTM Business verhoogt uw online succes door klanten, medewerkers, organisaties en systemen effectief met elkaar te verbinden. Dit doen we door gebruik te maken van cloud applicaties. Wij adviseren u over hoe klanten u vinden, maar ook over hoe u hen raakt en in beweging brengt. Wij bieden de verdere ondersteuning om dit vervolgens ook te realiseren op internet.

Missie

De wereld van het internet gaat snel! Wat vandaag in is, is morgen uit. Er zijn zoveel mogelijkheden. Twitter, Facebook, LinkedIn, uw eigen website. Waar moet u beginnen? RTM Business wil u als ondernemer helpen bij het succesvol zijn in de cloud en op het wereldwijde web.

Visie

Onze ervaring is dat ondernemers als u wel succesvol willen zijn op of met het internet. Maar dat ze het vaak, door alle mogelijkheden, zien als "onontgonnen" of "ondoordringbaar" gebied. Wij helpen u verder met een goed strategisch plan voor online succes. Daarna ondersteunen wij u met het realiseren van toepassingen die bezoekers datgene laat doen wat u van ze verwacht. Maar we helpen u ook met toepassingen die zorgen dat uw bedrijfsprocessen efficiënter lopen via het web.

De mensen

De mensen achter RTM Business beschikken over een rijke ervaring die in tientallen jaren is opgebouwd in alle facetten van zakendoen op of via het web. Wij hebben vele ondernemingen en organisaties geholpen met het halen van doelen rondom bezoekers, omzet en kostenbesparingen. Dit doen wij door websites en applicaties zo in te richten dat ze serieus bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

www.rtmbusiness.nl. Een "aannemer" voor uw Internet toepassingen!

RTM Business wordt geleid door Jeroen Kruk en Paul Vrijenhoek.

Jeroen Kruk

"Gepokt en gemazeld" door vele ervaringen in de ICT branche. Deze ervaringen hebben gezorgd voor de kennis en kunde die nodig is om internet succesvol toe te passen binnen organisaties. De laatste 8 jaren heeft Jeroen als ondernemer geacteerd in eigen bedrijven. Samenwerken aan online succes met u en uw organisatie is voor hem een doel. Hij wil graag zijn tanden zetten in uw online uitdagingen en zorgen dat mensen u weten te vinden op het internet. Dat ze in uw "etalage" kijken en naar binnen willen. En, als ze dan binnen zijn, zorgen dat ze precies dat doen wat u wilt. Met u en uw collega's de stappen zetten die nodig zijn om met uw website te gaan bijdragen aan de resultaten van de hele organisatie. Zoekmachine optimalisatie is het leukste onderdeel van dit geheel. Op de eerste pagina van Google verschijnen met uw organisatie geeft een trots gevoel. Bovendien is het ook de basis voor een website die eindelijk eens gaat opleveren in plaats van alleen maar geld te kosten.

Jeroen is te vinden op TwitterFacebook en LinkedIn.

Paul Vrijenhoek

Na veel bedrijfsmatige projecten, waarbij ook techniek is toegepast, is het referentiekader van Paul zeer uitgebreid. Voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleine bedrijven heeft Paul werk gedaan waarmee het onderscheid is gemaakt. De jarenlange en diepgaande kennis en ervaring gecombineerd met een continue drive naar innovatie en verbetering staan hem toe zeer snel een beeld te hebben van de situatie van een bedrijf en om de mogelijkheden voor verdere bedrijfsmatige toepassing van internet bespreekbaar te maken.

Paul is te vinden op LinkedIn

Waarom RTM?

U wilt een nieuwe website, maar weet niet goed waar te beginnen? Wij helpen u stap voor stap, binnen budget aan een website of webapplicatie die zichzelf snel terug verdient. Samen kijken we naar uw wensen en de wensen van uw klanten. Wij gaan graag heel interactief aan de slag!

Uw website draait al een tijd maar u heeft geen idee wat er nou dagelijks, wekelijks of maandelijks gebeurt. Laat ons meekijken naar de statistieken. Zo kunnen we samen een beeld vormen wat er aangepast zou kunnen worden.

Uw website wordt alleen gevonden door mensen die de naam al kennen, maar nog niet door nieuwe potentiële klanten? Laten we eens kijken wat we kunnen doen om de vindbaarheid van uw website te verhogen!

Het doorklikgedrag van uw Google plaatsen laat te wensen over. Laten we eens kijken waar dat aan ligt! Is de tekst wel passend en aanlokkelijk genoeg? Geeft het voldoende vertrouwen dat u het antwoord hebt op de vraag van de bezoeker?

U wilt graag een efficiëntie slag doen door een (aantal) backoffice processen via een webapplicatie te laten lopen. Wij adviseren en bouwen exact wat u nodig heeft om kosten te besparen met zaken doen via het web.

U wilt dat uw website ook goed toont op mobiele apparaten als smartphones en tablets? Laten we samen kijken of het met eenvoudige aanpassingen veranderd kan worden. Zo zorgen we dat gebruikers uw website op hun mobiele apparaten ook als prettig ervaren!

U wilt nog beter gevonden worden en heeft geen tijd om dat (goed) te doen! Wij kunnen dit van a-z naar keuze invullen en uitvoeren.

Onze standaard

Diepgaande ervaring en kennis, waar nodig aangevuld met kennispartners. Beide benen op de grond, het gaat ergens over, verrassende oplossingen.

Wij kiezen voor een langdurige relatie met u. Die willen we echter wel graag verdienen en niet afdwingen. Dit doen we door vooral mee te denken en u te geven wat u bedoelt. En niet altijd letterlijk wat u vraagt. Een meegroeimodel is vooral voor startende en jonge ondernemingen ons advies.

Onze principes

Keep it simple stupid; KISS.

Wij maken vooral een werkende oplossing!

We make...

First we make it run, then we make it right. We make it fast and at the end we make it beautiful.

Wij werken met u, niet voor u.

Samen praten, samen denken en samen werken zorgt voor een oplossing die doet wat ie moet doen. U zit mee aan het stuur en samen sturen we op tijd, kwaliteit, scope en budget.